In onze maatschappij staan we nauwelijks nog stil bij de vraag of we de dingen die we ondernemen ook vanuit ons hart doen of alleen maar vanuit ons hoofd. Het gevolg hiervan is dat steeds meer mensen het gevoel hebben geleefd te worden, maar niet precies de vinger kunnen leggen op hoe dat nou komt. Ook ontbreekt het vaak aan zingeving, de kracht in onszelf die er voor zorgt dat wij ons juiste pad volgen.

Een nieuwe visie op onszelf en de wereld is mogelijk en ook nodig om tot blijvende oplossingen te komen en onszelf te vervullen. Ons leven is wat onze gedachten ervan maken. Deze gedachten leiden tot verschillende patronen in ons leven en werk. In de maatschappij ontmoeten we niet alleen elkaar maar vooral onszelf. Door dit te onderzoeken krijgen we inzichten en kunnen we loskomen van beperkende gedachten. Ook kunnen we onze aandacht weer naar binnen richten en weer contact maken met ons hart en intuïtie. Dit resulteert erin dat wij weer in onze kracht komen te staan en zorgt voor nieuwe inzichten en zingeving. Daarmee creëren we een nieuw uitzicht en staan zelf weer aan het stuur van ons leven.

Coaching is een specifieke vorm van begeleiding, waarmee degene die gecoacht wordt, zelf leert zijn of haar (werk gerelateerde) problemen op te lossen. Een coach leert met andere woorden de cliënt te leren. ...

Vraagstukken waar cliënten mee komen zijn:

  • Hoe herstel ik de balans tussen mijn werk- en privéleven.
  • Waarom loop ik iedere keer tegen dezelfde problemen aan in mijn werk en/of privéleven.
  • Ik wil stappen maken maar ik loop iedere keer weer vast.
  • Verwarring bij het naderen van de pensioengerechtigde leeftijd.
  • Verliefd worden op een ander terwijl je toch gelukkig getrouwd dacht te zijn.
  • Mid-life crisis vraagstukken (is dit alles? Hoe nu verder?).

Ik maak gebruik van de volgende technieken: Cognitieve gedragcoaching, Meditatie, Mindfulness, Interventies uit de Schematherapie, Transactionele Analyse, Sociale vaardigheden en Time management.


Individuele coaching is per definitie maatwerk. Na een intakegesprek maken we afspraken over het aantal, de duur en frequentie van de gesprekken.

De gesprekken worden afgestemd op onderwerpen die voor u relevant zijn.

U kunt zich aanmelden middels het aanmeldingsformulier voor een kennismakingsgesprek, een offerte of meer informatie.